Масло от черен кимион на капсули (60 броя)

Черен кимион капсули 60

⦿ Масло от Черен кимион (Nigella Sativa) – студено пресоване;

⦿ 50% концентрация на Тимохинон (активна съставка)

⦿ 60 бр. меки желатинови капсули (500 mg всяка);

⦿ Органично чист продукт;

⦿ Хранителна добавка, подпомагаща добрия имунитет и респираторната система;

⦿ Страна на произход: Турция

25,90 лева

Рейтинг:
4.7/5
gmp-300x300
lab-tested-300x300

Масло от черен кимион на капсули Cannadoca:

 • 500 mg Масло от черен кимион във всяка капсула
 • 60 бр. меки желатинови капсули
 • 50% концентрация на Тимохинон (Thymoquinone)

  Съставки на Масло от черен кимион:

Масло от черен кимион (Nigella Sativa), желатин, глицерин
 
Всички продукти на Cannadoca съдържат само натурални и органични съставки.
 
* Винаги се консултирайте със специалист преди употреба. Ако сте свръхчувствителни или алергични към някоя от съставките, не прилагайте!
Масло от черен кимион на капсули

Хранителната добавка Масло от черен кимион е богат източник на незаменими мастни киселини, протеини, ниацин, фолиева киселина, калций, цинк, желязо, фосфор и много други полезни съставки. Една от най-важните съставки на маслото от черен кимион е Тимохинон, който е ефективен за поддържане на респираторната система. Хранителна добавка, която се използва като спомагателно средство за поддържане на добро състояние на стомашно-чревния тракт, нормални нива на кръвната захар, както и при борбата с алергиите.

100 % гарантирана концентрация, чистота, качество и произход на студено пресовано Масло от черен кимион (Nigella Sativa) от Cannadoca.

Ползи на маслото от черен кимион

Капсулите с Масло от черен кимион на Cannadoca биха могли да имат следните ползи:

Укрепване и подпомагане на имунната система: Доказано е, че маслото от черен кимион има имуноукрепващи свойства, което го прави чудесен избор за поддържане на естествените защитни сили на организма, особено през есента, зимата и пролетта. Това е период, в който имунната ни система е подложена на изпитание и стрес.

Противовъзпалително действие: Има вече множество научни проучвания, че активната съставка Тимохинон има противовъзпалително действие. Това прави маслото от черен кимион естествен избор за включването му в нашето ежедневие. Важно е да се отбележи, че маслото от черен кимион на капсули е природен продукт, който е напълно безопасен и няма да навреди на организма по начин, който биха го направили много други лекарствени продукти и антибиотици. 

Сърдечно-съдово здраве: Доказано е, че маслото от черен кимион има положителен ефект върху сърдечното здраве и съдовата система в организма. Може да помогне за намаляване на кръвното налягане и да понижи завишени стойности на лошия холестерол.

Облекчава и подобрява храносмилането: Маслото от черен кимион традиционно се използва за поддържане на здравето на храносмилателната система и може да бъде естествен и работещ вариант за облекчаване на симптомите на храносмилателни разстройства и проблеми, като подуване на корема, дискомфорт и запек.

Здрава кожа: Антиоксидантните свойства на маслото от черен кимион могат да бъдат полезни за подобряване на състоянието на кожата и намаляването на белези и петна, породени от възрастовите изменения.

Основни свойства на маслото от черен кимион:

 • Антиоксидантно;
 • Антидиабетно;
 • Антимикробно;
 • Антибактериално;
 • Противогъбично;
 • Антивирусно;
 • Антипаразитно;

Маслото от черен кимион се отличава с:

 • Антихипертензивна и противоракова активност;
 • Невропротективни ефекти;
 • Противовъзпалителни и аналгетични ефекти;
 • Ефекти върху мъжкото безплодие;

Масло от черен кимион на капсули е естествен, работещ и ефективен вариант за широк спектър от здравословни проблеми. Препоръчваме ви да добавите капсулите с черен кимион към ежедневието си заради многобройните здравословни ползи, които носи.

Прочетете още по темата в секция: Въпроси и отговори за черния кимион

Комбинирай със CBD масло